Behandelingen - Energy C

Energy C: Huidbehandeling tegen de doffe huid

De Energy C is een Mesoestetic behandeling is voor de huid die zijn glans heeft verloren door bijvoorbeeld blootstelling aan de zon, roken, een streng dieet of stress. Hierdoor oxideert de huid met als gevolg dat het dof en verstikt wordt. Dankzij de dubbele antioxidanten werking van de Energy C worden de vrije radicalen geneutraliseerd en uw celmembranen beschermd.

about-me

Wat is Energy C? 

Energy C van Mesoestetic is een crème die is ontwikkeld om te reageren op de eerste tekenen van anti-aging. De hoge concentratie vitamine c beschermd de huidskleur en zorgt voor een effectief resultaat. De antioxiderende eigenschappen van de Energy C werken tegen de schadelijke effecten van de UV-stralen, zo wordt de voortijdige fotoveroudering voorkomen.

Voor wie is deze behandeling geschikt? 

De Mesoestetic Energy C behandeling is geschikt tot de leeftijd van 30 jaar. Voor personen die last hebben van een vale, doffe, gepigmenteerde huid, de rokershuid of na een langdurige ziekte.

De effecten van Energy C

  • Antioxidant, hydraterend en energiserend effect
  • Unificeert uw huidskleur
  • Zorgt voor een lumineus en verhelderend effect

De behandeling

  • Reinigen + Toner (15 min)
  • Energy C Serum: Een geconcentreerd serum die uw huid weer tot leven brengt. Het verstevigt het celmembraan en zorgt voor minder expressielijntjes en fijne rimpels. Het serum wordt aangebracht met een specifieke 15 minuten durende energie gevende massagetechniek.
  • Energy C Crystal Fiber Mask: Voor gelaat en hals. Vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk. 100% natuurlijk met een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Onmiddellijk lifting resultaat.
  • Massage (10 min)
  • Energy C Intensive Cream: dag- en nachtcrème (voor thuisgebruik)

Feedback van onze klanten

Schoonheidsinstituut Fiducia

Kirby Knockaert
Spoorwegstraat 12
B-8480 Eernegem
BTW BE0879.165.339

0497 65 24 93
kirby.knockaert@gmail.com

Privacyverklaring

Openingsuren