Behandelingen - Epilatie

Epilatie met hars depilève Of  EPILATIES MET SUIKERWAS. NIEUW!!!
geen allergische reacties

100% NATUURLIJK

Sugar pasta bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten? het wordt niet getest op dieren en het veroorzaakt geen allergische reacties. Het is zo puur dat het eetbaar is.

LAGE GEBRUIKSTEMPERATUUR

De pasta wordt aangebracht op lichaamtemperatuur waardoor er geen kans is op brandwonden. Door zijn lage gebruikstemperatuur wordt de bloedsomloop niet verhoogd en is ontharen bij spataders en varicose adres geen probleem.

MINDER PIJNLIJK EN MINDER IRRITATIE

Omdat suiker niet aan de huid kleeft en het haar in zijn natuurlijke groeirichting wordt verwijderd is een ontahring met sugar haast pijnloos. Sugar is zacht voor de huid zodat je verschillende keren over dezelfde plaats kunt gaan zonder de huid te irriteren.

MINDER AFGEBROKEN HAARTJES, MINDER INGEGROEIDE HAARTJES

Eén van de meest voorkomende problemen bij harsen is een snelle hergroei als gevolg van afgebroken haartjes. Bij een harsbehandeling breekt 15 tot 30%. Omdat hars verhard rond het haartje breekt het gemakkelijker af aan of net onder het huidoppervlak. Bij "sugaring" vloeit de pasta rond het haartje waardoor het plooibaar wordt. Het haar wordt in de groeirichting verwijderd zodat  het intact blijft.

  • minder ingegroeide haren
  • pijnloos
  • ideaal bij het ontharen wanneer men spataders heeft, de was wordt op lichaamstemperatuur aangebracht waardoor je geen brandwonden kan veroorzaken
  • minder afgebroken haartjes

Feedback van onze klanten

Schoonheidsinstituut Fiducia

Kirby Knockaert
Spoorwegstraat 12
B-8480 Eernegem
BTW BE0879.165.339

0497 65 24 93
kirby.knockaert@gmail.com

Privacyverklaring

Openingsuren