Behandelingen - Gelaatsverzorging

Bij Schoonheidsinstituut Fiducia, heb je een keuze uit verschillende behandelingen.

Sothys gelaatsverzorgingen

Wanneer de huid te weinig energie heeft, straalt ze niet meer en vertoont snel tekenen van ouderdom.  Door regelmatige Sothys behandelingen in ons schoonheidsinstituut en het dagelijks gebruik van deze producten, blijft de huid fris en stralend en is een bron van schoonheid.

De digi-esthétique methode

De digi-esthétique methode, is de exclusieve massagmethode van Sothys.  In combinatie met de knowhow van onze schoonheidsspecialist transformeert elke behandeling in een uniek moment van welzijn voor lichaam en geest.

De Digi-esthétique combineert 32 algemene massagebehandelingen met technieken die specifiek zijn voor elke intensieve instituutbehandeling.  Elke massagreep is ontwikkeld met een bepaald doel om de doeltreffendheid van de behandelingen te versterken door een betere opname van de actieve bestanddelen.

l’Eau Thermale Spa verzorging 

De ultrazachte texturen van deze verzorging werden geformuleerd om de gevoeligheid van elke huid te respecteren.
Een comfortabelere en meer gekalmeerde huid in minder dan 1u in de cabine. Vermindering van 25% van de gevoeligheid van de huid.

Duur : 1h

Hydra 3Ha verzorging

Deze verzorging combineert ultracomfortabele structuren met hoogperformante actieve stoffen om de huid onder te dompelen in een gevoel van welzijn en om de huid een gevoel van absolute hydratatie te bezorgen.
Een opgevulde huid, zichtbaar jonger: - Na 1 verzorging: tot +71% hydratatie* - Na 3 verzorgingen: hydratatie pro jeugd 100% tevredenheid**

Duur : 1h30

Collagène Hyaluronique™

Eerste intensieve behandeling tegen huidveroudering die inspeelt op de echte leeftijd van de huid, volgens de deskundige diagnose van uw schoonheidsspecialiste die de graad van veroudering van uw huid meet. Een professionele verzorging die technologie combineert met een exclusieve routine voor een bewezen en duurzame werkzaamheid. Een programma tegen huidveroudering op uw maat.
Een doelgericht en doeltreffend antwoord, voor een uitstralende jeugdige huid: 42% gladgestreken rimpels na 3 verzorgingen*

Duur : 1h30

Actieve contour - oogbehandeling

Deze verzorging werd specifiek ontworpen voor de oogcontour en vervaagt ogenblikkelijk de sporen van vermoeidheid en veroudering
antirimpeleffect, minder kringen en vermindering van de wallen

Duur : 45 min

Peeling resurfaçant- microdermabrasie

Een verzorging die zijn inspiratie haalt in de medische technieken*, die de huid intens renoveert dankzij de alchemie tussen de spitstechnologie en de esthetische expertise van Sothys. Centraal in deze formule staan 2 erkende peelingmethoden: een chemische peeling en een mechanische peeling voor een hoogwaardige reiniging. (*cosmetische peeling voor oppervlakkig gebruik in schoonheidscabine).
Na één sessie al oogt de huid zichtbaar netter, gladder en als herboren

Duur : 1h

Seizoensbehandeling

Combinatie van geuren aangepast aan het seizoen om uw huid van de nodige zuurstof en vitaminen te voorzien en een revitaliserend effect te bekomen 

Duur : 1h

Chocoladebehandeling- anti stress

Gun uzelf een weldadige ontsnapping aan de alledaagse stress met deze heerlijke chocoladebehandeling 
De cacaoboter verrijkt met essentiële oliën van sinaasappel voedt en tonifieert de huid. De chocoladefondue beschermt en heeft een anti-radicalaire en anti-oxydante werking. De nectar van cacao verrijkt met vanille-olie werkt beschermend, dynamiseert en hydrateert uw huid*.

Duur: 1h

Soin correcteur (acné verzorging)

Concentraat van krachtige actieve stoffen, een verzorging in 4 stappen voor een huid die weer proper is en ontdaan van de onvolmaaktheden.
De huid is beschermd, mat en proper.

Duur :1h

Energieverzorging (Eleuterococcus Syberische ginseng)

Deze 100% manuele verzorging is een echter booster, met een grondige reinigingsfase die alleen kan worden toegepast of als voorbereiding van een intensieve behandelingskuur tegen huidveroudering of een hydraterende kuur om de energie en de uitstraling van de huid weer op peil te brengen.
Het gelaat heldert op, haar natuurlijke schoonheid straalt. 100% tevredenheid op de uitstraling en de helderheid van de teint. 

Duur : 1h30

Gelaatsverzorging voor mannen

Een essentiële gelaatsverzorging om de huid van de man te reboosten en te ontgiften. Ultranauwkeurige reiniging, masker op maat, ontspannende modellering en serum tegen huidveroudering, verrijkt met het plantaardige complex tegen huidveroudering speciaal voor hem, voor een veerkrachtiger huid en een onberispelijke look.

Duur : 1 h

Feedback van onze klanten

Schoonheidsinstituut Fiducia

Kirby Knockaert
Spoorwegstraat 12
B-8480 Eernegem
BTW BE0879.165.339

0497 65 24 93
kirby.knockaert@gmail.com

Privacyverklaring

Openingsuren