Behandelingen - Laserontharing

Een definitieve Laserontharing

U zou graag voor eeuwig veriost zijn van storende haartjes?
Dan biedt een laserontharing met het Lightsheer toestel u de ultieme oplossing. Na ongeveer 5 behandelingen bent u verlost van vervelende haargroei.
De Lightsheer diode laser is gekend als meest veilige en meest efficiénte toestel op de hedendaagse markt en is als enige aanvaard door het FDA, de " golden standard

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor vrouwen en mannen die hun beharing willen uitdunnen of helemaal doen verdwijnen. Alles is mogelijk. benen, bikinilijn. oksels. borst. rug. snor. baard. en ga 20 maar verder. De laser werkt in op de pigmentatie in de haartjes. Hoogblonde, grijze, of donshaartjes zijn dus moeilijker te behandelen wegens het tekort aan pigmenten.

U kunt natuurlijk altijd eens een afspraak maken om de werking van de behandeling en de textuur van uw haren eens te laten bekijken. Hiervoor vindt u de contactgegevens bij het onderdeel 'Contact’ op deze site. Voorbereiding op de behandeling.

Bij een eerste behandeling zou het best zijn dat u zich 3 dagen niet scheert, aangezien de structuur van uw haartjes best gecontroleerd wordt. Het waxen mag niet voor en tussen de behandelingen.

Aangezien de laser inwerkt op de pigmentatie in de haren. mag de behandelingszone niet gebruind zijn. Dit is om depigmentatie op de huid te vermijden. Dus zorg ervoor dat u de Iaatste maand de behandelingszone niet meer blootstelt aan het zonlicht of aan de zonnebank.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Enkel de haren in actieve fase kunnen behandeld worden. Gemiddeld dient rekening gehouden te worden met 5 é 6 behandelingen.
Voor de eerste 2 a 3 behandelingen wordt een minimum tijd gerespecteerd worden tussen de behandelingen van 4 a 6 weken voor het aangezicht . bikini en oksel 6 é 8 weken voor de benen, armen, de rug en borstkas Voor de volgende behandelingen mag men iets langer wachten, daar de haargroei reeds vertraagd is.

Feedback van onze klanten

Schoonheidsinstituut Fiducia

Kirby Knockaert
Spoorwegstraat 12
B-8480 Eernegem
BTW BE0879.165.339

0497 65 24 93
kirby.knockaert@gmail.com

Privacyverklaring

Openingsuren