Behandelingen - Lichaamsbehandeling

Hanakasumi

Nieuw voedend en ontspannend lichaamritueel geïnspireerd op Japan.
Door dit nieuwe lichaamsritueel inviteert Sothys u voor een zintuiglijke reis naar het hart van Japan en zijn prachtige landschappen van bloeiende kersenbomen.
Deze verfijnde en voedende behandeling dompelt u onder in het land van de rijzende zon dankzij specifieke en suggestieve actieve bestanddelen (rijstpoeder, kersenbloesemextract) met haar delicate parfums met bloemachtige en Aziatische geuren.

about-me

Een behandeling in 5 etappes voor 1 uur en 10 minuten ontspanning en genieten (€ 75,-).

  1. Awakening prelude
  2. Aanbrengen van de Gommage fleur de Cerisier met kersenbloesem en rijstpoeder (een peeling crème met een fluweelachtige en luchtige textuur)
  3. Een voetzoolmodelage geïnspireerd op de reflexologie. De massagebewegingen hebben als doel vitale energiestromen en de circulatie weer tot leven te brengen en de ontspanning te bevorderen.
  4. Een fase van exfoliëren en reinigen, geïnspireerd op het Japanse badritueel met zachte exfoliërende doekjes.
  5. Modellering met Karitéboter met Aziatische geuren.

Teneinde de zintuiglijke reis te versterken heeft Sothys originele en creatieve muziek gecreëerd. Muziek aangepast aan iedere fase van de behandeling, wisselt Zen, moderne en Japanse muziek af.

Creëer ook bij u thuis deze ervaring van uw zintuigen met Huile satinée essences d’Asie , een satijnachtige schoonheidselixer met Aziatische geuren om de huid soepel te maken en haar delicaat te parfumeren.

Prettige geuren: rijstpoeder, verrijkt met etherische olie van Ylang-ylang, vanille en ciste. Perfect voor massage.

Lichaamsrituelen op maat, 6 unieke zintuiglijke ontspanningsbehandelingen

De zes zintuiglijke ontspanningsbehandelingen van het nieuwe lichaamsaanbod van Sothys nodigen u uit kennis te maken met zes unieke werelden die tot uitdrukking komen in heerlijke galenische producten in zuurtjeskleuren...

Signature behandelingen, op maat of als evenment, en evenveel rituelen om er even helemaal 'uit' te zijn. Momenten van puur genieten, die u onderdompelen in een universum van de zintuigen met delicate geuren en parfums. Ontspanning en welzijn gegarandeerd!

De Signature behandelingen

Twee uitzonderlijke behandelingen, odes aan het welzijn, de ontspanning en schoonheid van het lichaam. Een echte uitnodiging om te reizen, de verleiding van parfums uit verre landen.

Hanakasumi™ ??

Een uniek, op Japan geïnspireerd protocol: gommage met handschoenen, modelage van het hele lichaam en modelage van de voeten in een inspirerend en voedend ritueel met luchtige noten.

Zintuiglijke reis met kersenbloesem en lotus, zcaht en poederachtig.

Cérémonie d'Orient

Een oriëntaal geïnspireerd lichaamsritueel met geparfumeerde en lauwwarme kruidenballotins: gommage met kruiden en voedende modelage verrijkt met een modelage met ballotins en warme stenen. Zintuiglijke reis met kaneel en gember, aromatisch en amberachtig.

Gommages en modelages 100% op maat

Drie modelageproducten en een gommage met unieke samenstelling, in combinatie met een parfum dat u samen met uw schoonheidsspecialist uitkiest. voor een zintuiglijke reis op maat waarbij u er gegarandeerd echt even 'uit' bent!

De modelages en gommages kunnen worden gepersonaliseerd met de zintuiglijke reis naar keuze:

  • CITROEN EN PETITGRAIN, fris en stimulerend
  • VANILLE EN SANDELHOUT, betoverend en zoet
  • ORANJEBLOESEM EN CEDERHOUT, muskus- en houtachtig

Een zintuiglijke reis die u thuis kunt voortzetten met de bijbehorende Elixir nourrissant.
De elixirs: voedende oliën die de huid zacht en satijnachtig maken en delicaat parfumeren. Voor dagelijks gebruik of voor het uitvoeren van massages.

De evenementbehandeling Evasion

Smeltende gommage en modelagesiroop die elk jaar een unieke zintuiglijke reis vormen, door de combinatie van een vrucht, een bloem en een kleur, in beperkte oplage.

Editie 2011:

ZINTUIGLIJKE REIS

FRAMBOOS & JASMIJNBLOESEM

Kan thuis worden voortgezet met de geparfumeerde kaars en Eau de soin.
Dit verzorgingswater met heerlijke bloemengeur parfumeert de huid delicaat en verfrist direct, op elk moment van de dag.

Beperkte oplage.

Creëer een heerlijke bloemachtige sfeer met deze sierkaars van 100% plantaardige was.

Beperkte oplage.

Schoonheidsinstituut Fiducia

Kirby Knockaert
Spoorwegstraat 12
B-8480 Eernegem
BTW BE0879.165.339

0497 65 24 93
kirby.knockaert@gmail.com

Privacyverklaring

Openingsuren