Behandelingen - Lumi

DE LUMI 8 LED IS EEN HANDSFREE, CE MEDISCH GOEDGEKEURD INTENS LED-LICHT, VOOR ALLE HUIDTYPEN.

Dankzij de ‘8′ voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën.

Jarenlang onderzoek heeft immers aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en zorgt voor nog mooiere resultaten na een huidverbeterende behandeling. 

about-me

POWER WAVE CYLE (PATENT)

De Lumi8 technologie omvat een unieke cyclus wat zorgt voor nóg betere resultaten. Door een pulse-cyclus zal de huid constant stimulaties krijgen zodat deze gewoon wordt aan de lichtenergie. Bij andere systemen zonder deze pulse-cyclus verminderen de resultaten na verscheidene behandelingen. De huid wordt gewoon aan de blootstelling van het licht waardoor de huidcellen de verschillende stimulaties weerstaan. Lumi8 overwint dit natuurlijk verschijnsel door middel van geprogrammeerde, willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit bij elke behandeling.

COMFORT & VEILIGHEID

In tegenstelling tot zoveel andere esthetische behandelingen die worden aangebofden vandaag, is LED-lichttherapie uniek omdat de behandeling niet enkel volledig comfortabel is maar bovendien ontspannend werkt. LED-lichttherapie is één van de weinige technologieën waarbij u geen neveneffecten hebt, er geen herstelperiode is en u buiten stapt met een gevoel van welzijn en ontspanning.

Je kan deze LED-therapie bijboeken bij jouw behandeling, maar ook apart boeken. Bij sommige huidverbeterende behandelingen zoals de Cosmelan en de Mesoéclat is de Lumi8 steeds inbegrepen. Een sessie onder de LED-lamp is ideaal om tussen 2 gelaatsbehandelingen in te plannen om zo langer plezier te hebben van het resultaat van jouw gelaatsbehandeling. Daarnaast geeft de Lumi8 ook al onmiddellijk  resultaat op zichzelf. Ook bij een allergische reactie, brandwonden, littekens,… kan de Lumi8 apart ingezet worden voor een snellere genezing. Je ziet onmiddellijk het resultaat!

Feedback van onze klanten

Schoonheidsinstituut Fiducia

Kirby Knockaert
Spoorwegstraat 12
B-8480 Eernegem
BTW BE0879.165.339

0497 65 24 93
kirby.knockaert@gmail.com

Privacyverklaring

Openingsuren