Behandelingen - Make-up

Wie trendy zegt denkt onmiskenbaar Pupa! Het Italiaanse make-up merk kiest voor modern en gedurfd zonder toe te geven op kwaliteit. Sinds de oprichting in 1976, is Pupa sterk geëvolueerd van een make-up merk voor tieners tot een echt beauty merk voor vrouwen die houden van kleur, design, stijl en elegantie.

Revolutionaire producten & levendige kleuren 

Pupa klanten worden vaak beschreven als bewust, gepassioneerd, creatief en met gevoel voor mode, fashion en design. Ze zijn trouw aan hun voorkeur voor niet-conventionele schoonheid, ze volgen de mode en willen gewoon de beste make-up waarmee ze zichzelf kunnen uitdrukken. Pupa speelt hierop in door te beantwoorden aan al hun schoonheidsverlangens!

Het rood van Pupa symboliseert niet alleen passie en vitaliteit maar ook de belangstelling voor krachtige en kleurvaste tinten en hedendaagse kleurengamma's, waar elke vrouw zich in kan vinden. Pupa ontwikkelt make-up met een hoog pigmentgehalte voor een perfecte look en een langdurig resultaat.

 

Het uiterst complete basis make-up gamma omvat fond de teint, gezichtspoeders, zonnepoeders, concealers, blush, all over producten, mascara's, oogschaduwen, oogpotloden, eyeliners, lippenstift, lipgloss, lippotloden, make-up borstels, primers,....

Alle Pupa make-up producten zijn hypoallergeen en dermatologisch getest, wat een extreme tolerantie garandeert. De vooruitstrevende cosmetische formules zorgen ook voor een aangename textuur en een comfortabel gevoel zowel tijdens het aanbrengen, als het dragen van de make-up. Dat maakt van Pupa meteen het voorkeursmerk van zowel professionele visagisten als consumenten die er dag na dag gewoon goed willen uitzien!

Trendy & professioneel

Naast een uiterst compleet basis make-up gamma, ontwikkelt Pupa vier trendy seizoenscollecties per jaar die de modetrends weerspiegelen. Deze "one shot" collecties vragen een beperkte investering om weer helemaal mee te zijn en zijn "limited editions die steeds de deur uit vliegen!

Professionele visagisten kunnen bij Pupa terecht voor een uitgebreid assortiment van professionele producten en accessoires zoals primers en make-up borstels.

Beauty kits

Pupa selecteert doorheen het jaar dé bestsellers die perfect bij elkaar passen en biedt make-up koffers en kits aan voor iedere gelegenheid. Zo kunnen klanten ook thuis van een glamour look genieten. De make-up kits van Pupa zijn ideaal als geschenk of verzamelobject en bevatten alle producten nodig voor een complete make-up.

Body Care

Pupa is meer dan make-up alleen: het merk biedt ook specifieke cosmeticaproducten voor het gezicht en het lichaam, met een focus op specifieke lichaamsdelen: lippen, buste, knieën, onderarmen, dijen,... Met deze producten op basis van een exclusieve formule, slaagt Pupa erin deze specifieke probleemzones aan te pakken!

De hoge kwaliteit van de ingrediënten, de ultramoderne uitstraling en trendy kleuren garanderen het succes van Pupa zowel bij visagisten als bij hun klanten. Pupa wordt steeds gepresenteerd op verschillende diplays en totems, wat zorgt voor een grote aantrekkingskracht.

Feedback van onze klanten

Schoonheidsinstituut Fiducia

Kirby Knockaert
Spoorwegstraat 12
B-8480 Eernegem
BTW BE0879.165.339

0497 65 24 93
kirby.knockaert@gmail.com

Privacyverklaring

Openingsuren