Behandelingen - Permanente Make-up

Elke vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel !
Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Op elk moment van de dag een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet 'kaal' want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

 

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt.
Wat vakkundigheid betreft bent u bij uw Permanente make-up specialiste in goede handen.
Uw specialiste is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld.
Uw specialiste heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen.
De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Nouveau Contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit.

De mogelijkheden van permanente make-up

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger teveel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet. Er wordt nu bijna uitsluitend met de nieuwe 'Hairstroke' techniek gewerkt. Hierbij is het verschil met de natuurlijke wenkbrauw uiterst klein. 'Hairstroke' is de vernieuwende meest natuurlijke techniek voor de wenkbrauwen, geen blokkige wenkbrauwvormen, maar een heel natuurlijke wenkbrauw met de 'haartjes'-techniek.

Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te maken over uitgelopen make-up !

Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt.
Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft.
Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw-effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Over het algemeen blijft permanente make-up 3 - 5 jaar aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van het uv-licht.

Hoe lang duurt een behandeling?

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer één tot anderhalf  uur.

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Na een periode van circa 3 tot 5 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

Is permanente make-up veilig?

Ja. Er wordt uitsluitend volgens de strenge Hygiëne- en Arbeidsomstandigheden gewerkt. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.

Nieuw ! Tepelhof pigmentatie en littekencamouflage

Helaas worden er dagelijks vrouwen geconfronteerd met borstkanker. Het doel van deze behandeling is om deze vrouwen hun zelfvertrouwen en 'vrouw-zijn' terug te geven en dit door dermopigmentatie. Voor deze behandelingen is er een intake gesprek gewenst om zo een zicht te hebben op de behandeling en een richtprijs te kunnen geven. Zijn er andere littekens die u wenst te camoufleren, elk litteken kan perfect behandeld worden.

Feedback van onze klanten

Schoonheidsinstituut Fiducia

Kirby Knockaert
Spoorwegstraat 12
B-8480 Eernegem
BTW BE0879.165.339

0497 65 24 93
kirby.knockaert@gmail.com

Privacyverklaring

Openingsuren