Behandelingen - Tandenbleaching

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende WHiTE-gel en de lichtstralen van de WHiTE-lamp.

De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED-licht in samenwerking met het infrarood-licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak als de groefjes in en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan. A perfect smile van WHiTE gegarandeerd.

WHiTE is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen Pijn, Geen Gevoeligheid, Geen Peroxides. De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne).

Mogelijke oorzaken van de verkleuring

  • Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee, voeding,...).
  • Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline).
  • Genetische vergeling van de tanden.

Werken in alle veiligheid

De toestellen van WHiTE zijn CE gecertificeerd.

Wat kun je verwachten?

Bepalen van de tandkleur

Voor dat de behandeling van start gaat wordt eerst je tandenkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurpallet tanden).

Reiniging

Vervolgens krijg je een WHiTE Finger Brush waarmee je gedurende 30 seconden je tanden poetst (inclusief de groefjes in een op- en neerwaartse beweging).

Het mondstuk

Het mondstuk wordt door je specialist gevuld met de gel en aan je overhandigd waarna gevraagd zal worden om het mondstuk in je mond te plaatsen. Hierna zal de specialist kijken of het mondstuk correct geplaatst is en het mondstuk mogelijk aandrukken om de gel optimaal te verspreiden. Je hoeft niet hard te bijten op het mondstuk. De veiligheidsbril zal je worden overhandigd en de lamp ingeschakeld.

Na de behandeling

Na de behandeling van 20 minuten stopt de lamp automatisch. Je mag het mondstuk zelf uit de mond halen en de achtergebleven pasta uit de mond spoelen met water.

Good to know

Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken. LET OP: De eerste 24 uur niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken (dus geen koffie, thee, wijn, tomatensaus,…).

Schoonheidsinstituut Fiducia

Kirby Knockaert
Spoorwegstraat 12
B-8480 Eernegem
BTW BE0879.165.339

0497 65 24 93
kirby.knockaert@gmail.com

Privacyverklaring

Openingsuren