BodySculptor

BodySculptor is een doeltreffende en medisch bewezen methode voor het verbeteren van het figuur en het lichaam. Sinds de lancering van BodySculptor in 1998 te Frankrijk is bodySculptor geëvolueerd tot een internationaal begrip in de schoonheids, afslankingssector en de medische wereld. In 2007 werd BodySculptor gelauwerd met een erkenning vanwege de internationale pers als beste afslankingsmethode wereldwijd! BodySculptor is ook sinds 2010 in België actief, met reeds meer dan 40 centra verspreid in België

Waarom is bodySculptor goed voor het figuur?

Bodysculptor is een duurzame afslankingsmethode die het lichaam bij elke behandeling sterker en fitter maakt. De biologische activering van het vetverbrandingsproces van vetten (lipolyse) wordt bij elke behandeling beter en zorgt ervoor dat het lichaam steeds meer en meer vetten verbrandt ook wanneer je niet zalig ligt te genieten van de behandeling. Maar ook wanneer je in de wagen zit, in de zetel of op je werk.

Tijdens een behandeling van 30 min geniet je van:

  • Een aangename en efficiënte lymfedrainage
  • Een uniek gepatenteerde therapie voor de stimulatie van de lipolyse

Wat kan je zeker verwachten na een kuur van 12 behandelingen voor het figuur?

Na allerhande medische studies kwam men tot volgend besluit:

Het gemiddelde verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten. Zelf 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is.

Voor welke zones is BodySculptor geschikt?

BodySculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen. Volgens persoonlijke behoeften zal BodySculptor reageren op zowel:

GELAAT - KIN & ARMEN

HEUPEN - BUIK & TAILLE

DIJEN - KNIEEN & KUITEN

Voor wie is BodySculptor geschikt?

Voor iedereen die slank en gezond door het leven wil. Voor zowel mannen als vrouwen. Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Ook verstevigend voor de huid!

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen. Het lichaam verliest haar silhouet en kleine uitzakkingen verschijnen... Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid. De levensstijl speelt hierin een belangrijke rol, maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap en een tekort aan hydratatie. Dit zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastinevezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. BodySculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid. Dit zowel voor het lichaam als voor het gelaat, kin en hals.

BodySculptor biedt dus een concreet en duurzaam resultaat!

Hoe verloopt de behandeling?

BodySculptor is echt genieten. Meeste gebruikers dommelen na enkele minuten in.

Moet ik mijn voeding aanpassen?

Nee, er is geen specifiek dieet verbonden aan de therapie met BodySculptor. Wij raden wel aan om een regelmatige voedingsgewoonte te hanteren. Voldoende water drinken, 's avonds een lichte maaltijd enz... . Indien gewenst kan er extra voedingsadvies aangeboden worden.

Hoe dikwijls moet ik de BodySculptor herhalen?

De resultaten met BodySculptor zijn duurzaam. Toch adviseren wij om je kuur 1x per maand te onderhouden. Dit kan bv door een 20 beurtenkaart te nemen na je kuur.

Schoonheidsinstituut Fiducia