Gelaatsverzorging Mesoestetic

Mesoestetic pharma group is reeds 35 jaar producent van een compleet gamma innovatieve, medische afslanking-, anti-aging- én depigmentatieproducten. Dit merk is ontworpen voor klanten van de betere schoonheidssalons, dermatologen, huidtherapeuten en esthetisch artsen.

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic over de nodige medische ISO-normen.

Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve producten en behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op Mesoestetic. 

Keuze uit volgende behandelingen:

Klassieke gelaatsverzorging 

  • Essential: hydra milk cleanser, hydratonic, pure renewing mask, massage, crememasker en SPF
  • Deluxe: hydra milk cleanser, hydratonic, Glycolic ampoules 10% vit. E & F, extra ampoule, massage, crystal fiber mask en SPF

 Schoonheidsinstituut Fiducia