Gelaatsverzorging Sothys

Welkom in de wereld van Sothys

Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa’s in de vier windstreken.

Al meer dan 60 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie.

Bewezen doeltreffendheid

Met een Sothys behandeling keert u terug naar de essentie van een gelaatsverzorging: we creëren een moment van totale relaxatie door rustgevende muziek, kaarslicht, massage en een verwarmde wellnessbank,... U kunt een behandeling boeken online en dan overlopen we samen wat u de passende behandeling.

Keuze uit volgende behandelingen:

Seizoensbehandeling

De Oxygenerende seizoensbehandeling is steeds in BEPERKTE OPLAGE en 2 keer per jaar. 

Hierbij worden de chronobiologie en heerlijke smaken van seizoensfruit gecombineerd. Geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder voor de vermoeide en vale huid die behoefte heeft aan glans.

Een origineel concept dat chronobiologie en heerlijke smaken combineert voor een stralende huid  in alle seizoenen.  Toepasbaar voor alle huidtypes, maar wel in gelimiteerde uitgave. In het bijzonder voor de vermoeide en vale huid die behoefte heeft aan glans.  De huid krijgt een waar zuurstofbad gecombineerd met een cocktail van mineralen om de winter te doorstaan en een cocktail van vitamines om de huid voor te bereiden op de zomer.  Twee vliegen in één klap.

Prijs €70

Instituut behandeling Hydra 

Hydraterende, evenwichtsherstellende en verjongende behandeling

Hydra Hyaluronic 4: hoe werkt het?

Door de perfecte technische en zintuiglijke combinatie verenigt deze behandeling ultracomfortabele texturen met hoog presterende actieve bestanddelen. De huid wordt ondergedompeld in een bad van welzijn en intense hydratatie. De werkstoffen zijn hyaluronzuur en boleetextract.

Prijs  €85

Instituut behandeling Jeunesse 

Verjongende behandeling

Hoe werkt het?

Aan de hand van 5 stappen en maar liefst 8 specifieke formules ervaart u de doeltreffendheid van Sothys. 1 uur en 15 minuten ontspanning en deskundige zorg om uw jeugdigheid te verlengen. Deze intensieve verjongende behandeling is op basis van saffraan en peptiden, die oxidatieve stress en de chronologische tekenen van veroudering tegengaan.

Prijs €85

Instituut behandeling Detox Energie 

Ontgiftende energiebehandeling

hoe werkt het?

Deze 100% manuele behandeling met Eleuthrococcus (Siberische ginseng), vlierbessen en peptiden zorgt voor een ware ontgifting van de huid. De verzorging helpt uw huid te beschermen tegen schadelijke vervuiling die verantwoordelijk is voor een snellere huidveroudering. Uw huid zal na deze ontspannende verzorging terug stralen van energie en een mooie éclat hebben.

Prijs  €85

Chocolade behandeling

Een anti-stress behandeling op basis van cacao die je huidbarrière  beschermt.

Deze verzorging is extra aangenaam tijdens de winter want er wordt gemasseerd met warme gesmolten cacaboter. Je kan proeven van het gelaatsmasker met pure donkere chocolade

Prijs  €70

 

Schoonheidsinstituut Fiducia