Permanente Make-Up

Elke vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel! Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Op elk moment van de dag een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet 'kaal' want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u dagelijks veel tijd.

Tepelhof pigmentatie en littekencamouflage

Helaas worden er dagelijks vrouwen geconfronteerd met borstkanker. Het doel van deze behandeling is om deze vrouwen hun zelfvertrouwen en 'vrouw-zijn' terug te geven en dit door dermopigmentatie. Voor deze behandelingen is er een intake gesprek gewenst om zo een zicht te hebben op de behandeling en een richtprijs te kunnen geven. Zijn er andere littekens die u wenst te camoufleren, elk litteken kan perfect behandeld worden.

Veelgestelde vragen 

Is het plaatsen van permanente make-up pijnloos?

Nee, permanente make-up is niet geheel pijnloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Door middel van een verdovende créme kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

 

Hoe bepaal ik het kleur en de vorm?

Het kleur alsook de gewenste vorm bepalen we voor we van start gaan met de behandeling. We kijken eerst naar uw huid, oogkleur en natuurlijke haarkleur. Aan de hand van uw ‘kleurentype’ bepalen we het kleur. Deze is de eerste dagen aanzienlijk donkerder dan het eindresultaat. De kleur neemt ca. 40% in intensiteit af binnen de week.

 

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Over het algemeen blijft permanente make-up 2 tot 5 jaar aanwezig.

De intensiteit van uw permanente make-up kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft onder meer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van uv-licht.

 

Hoe lang duurt een behandeling?

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en behandeling ongeveer 1 tot 1,5 uur.

 

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

Nee, de eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat.

Binnen 1 week neemt die kleurintensiteit met circa 40% af.

En 3 tot 5 weken na de behandeling zal het eindresultaat zichtbaar zijn.

 

Is permanente make-up veilig?

Ja, wij werken uitsluitend volgens de normen van de strenge hygiëne- en arbeidsomstandigheden.

Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, die na elke behandeling vernietigd wordt.

 

Waarom zijn de prijzen zo verschillend bij andere permanente make-up stylistes?

Een goede permanente make-up specialiste zal aanzienlijke investeringen doen betreffende pigmenten, apparatuur en bijscholingen om u van de beste kwaliteit te voorzien met het allermooiste resultaat. U zult waarschijnlijk niet de goedkoopste behandeling krijgen, maar wel de beste!Schoonheidsinstituut Fiducia