Gelnagels / biab nails

Heb je last van gespleten, beschadigde, broze, zwakke of dunne nagels? Ben je een nagelbijter? Of hou je gewoon van mooie en verzorgde nagels?

Dan is er dé oplossing voor jou… gelnagels!

Gelnagels worden gemaakt van een vloeibare substantie, welke met een penseel in een aantal laagjes, op de nagel wordt aangebracht en uithardt onder een led-lamp.  Hierbij heb je de keuze uit nagels met een naturel-look, een wit boordje of uw nagels in één kleur. 

Indien je dit wenst, kunnen allerlei fantasie-accessoires of tekeningen uitgekozen worden uit het ruime aanbod. Hiermee maken wij jouw nagels uniek! Indien je korte nagels hebt, kunnen deze ook heel natuurlijk verlengd worden tot op de gewenste lengte.

Na 3 à 6 weken, afhankelijk van de groei van je nagels,is het aan te raden om deze professioneel te laten bijwerken. Dan wordt de gel gedeeltelijk van uw nagels gevijld met een freestoestel en wordt er nieuwe gel op de nagel aangebracht.

Bij het verwijderen van gelnagels worden de nagels in vorm gevijld en de nagelriemen verzorgd. De behandeling wordt steeds afgewerkt met een nagelverharder op de nagels.

Biab Nails / Rubberbase

Biab-nagels is een nagelversteviging voor de natuurlijke nagel zonder verlenging. Biab is de afkorting van "Builder in a Bottle". Biab wordt in meerdere lagen op de natuurlijke nagels aangebracht en uitgehard onder een UV-Led lamp. De gel heeft een dikke consistentie en moet worden gemodelleerd om de juiste versteviging te creëren. Doordat biab op de natuurlijke nagel word aangebracht zonder het gebruik van tips, blijft de nagel er natuurlijk en verzorgd uitzien.

Voordelen

  1. Sterkte en duurzaamheid: Biab-nagels bieden een goede oplossing voor bijvoorbeeld mensen die zwakke en broze nagels hebben. De gel fungeert als een beschermende laag die de natuurlijke nagels versterkt en helpt breken en splijten te voorkomen.
  2. Natuurlijke uitstraling: Omdat Biab-nagels direct op de natuurlijke nagels worden aangebracht, zien ze er natuurlijker uit dan traditionele kunstnagels. Ze geven een gladde en gepolijste uitstraling zonder de dikke en onnatuurlijke uitstraling van sommige andere nagelverlengingstechnieken.
  3. Mogelijkheid tot nailart: Biab-nagels bieden een uitstekende basis voor de nailart. Eenmaal aangebracht, kunnen ze worden gelakt met gellak of versierd met verschillende ontwerpen om een unieke en persoonlijke stijl te creëren.

 

Onderhoud en verwijdering

Biab-nagels hebben relatief weinig onderhoud nodig, maar regelmatig bijwerken is essentieel om de nagels er op hun best uit te laten zien. Na verloop van tijd groeien de natuurlijke nagels uit, waardoor er ruimte ontstaat tussen de nagelriem en de gel. Bijwerkingen om de 2 tot 4 weken worden aanbevolen om deze uitgroei op te vullen en de levensduur van de Biab-nagels te verlengen.

Wat betreft de verwijdering van Biab-nagels, moet dit zorgvuldig gebeuren om schade aan de natuurlijke nagels te voorkomen. Het wordt aanbevolen om de nagels professioneel te laten verwijderen.

Schoonheidsinstituut Fiducia