Make-up Bellapierre

Waarom kiezen voor   BELLAPIERRE? 

Zelfs als je psoriasis, eczeem, een gevoelige huid hebt... biedt Bellapierre de volgende voordelen:

Wist je dat Bellapierre make-up EN verzorging in 1 is?

Onze minerale make-up gaat de huid beschermen (SPF) en tegelijkertijd verzorgen. Dit gaat op lange termijn positieve effecten geven op jouw huid. How great is this?!

Wist je dat Bellapierre GEEN schadelijke stoffen bevat?

Bellapierre bevat geen bismuth oxychloride (zwaar metaal), talk (vulmiddel dat de huid uitdroogt), oliën, additieven, vulstoffen of andere potentieel schadelijke ingrediënten. Hierdoor smeer je niets toxisch op je huid!

Wist je dat Bellapierre uit PURE mineralen bestaat?

De minerale poeders bevatten slechts 4 (!) ingrediënten: Mica (voor de dekking), IJzeroxide (voor de kleur), Zinkoxide (anti-inflammatoire en bescherming tegen de zon) & Titaandioxide (bescherming tegen de zon). Vandaar komt ook de naam “Bellapierre”, het betekent namelijk “mooie steen”.

Wist je dat Bellapierre AANBEVOLEN wordt door dermatologen?

Onze producten zijn hypoallergeen. Dat wil zeggen dat je er niet kan op reageren. We staan trouwens ook op de anti-allergische lijst! Dit is een lijst met te gebruiken producten voor mensen met een (zware) allergie.

Wist je dat Bellapierre de huid laat ADEMEN?

Onze producten zijn niet-comedogeen en olievrij, hierdoor zullen de poriën niet verstoppen en kan jouw huid steeds blijven ademen. Yes!

Wist je dat Bellapierre speciale eigenschappen heeft?

Zo heeft Bellapierre anti-inflammatoire en anti-oxidante eigenschappen. Het mineraal “zink” dat erin zit, gaat de huid verzachten en de 'ontstekingen' doen afremmen. Voor iemand die bijvoorbeeld acné heeft, is het poeder dus ideaal, want deze bevat allemaal eigenschappen die de huid ten goede komen en zelfs verbeteren!

Wist je dat Bellapierre UVA en UVB BESCHERMING SPF 15-20 geeft?

Al onze minerale foundations hebben een SPF van 15 door het gebruik van titaandioxide en zinkoxide. Onze minerale foundation biedt een breed spectrum UVA en UVB bescherming. Wist je dat je per laag de SPF opbouwt? De eerste laag geeft SPF 15-20, bij elke extra laag komt er nog eens SPF 10 bij!

Prijs 

  • Dag make-up €35
  • Avond/ feest make-up €40 
  • Bruidsmake-uo + proef + lipstick/gloss €100

 1

2

3

Schoonheidsinstituut Fiducia